Taas vietettiin synttäreitä, toiveena pienellä sankarilla oli hurja mörkökakku. Koska vieraita tuli kahdessa erässä, oli järkevää tehdä myös kaksi kakkua. Pienen mörön kasasin banoffee -tyyppisesti, eli kerros kerrokselta kakkupohjaa, banaania, kinuskikastiketta ja kermaa. Päällinen on marsipaanin ja sokerimassa sekoitusta, jonka värjäsin pastaväreillä. Oli muuten melkoinen homma saada väri edes sinnepäin...
Suuressa mörkökakussa oli täyteenä puolukka-kinuskivaahto, jälleen Kinuskikissan ohjeen mukaan (paitsi taisin tähän laittaa rahkaa tuorejuuston sijaan). Kuorrutus on sokerimassaa, ja koska kakku oli taas ISO, ja massaa niukasti, se repesi kulmasta. Reunoista jäi paloja sen verran, että sain niisät tehtyä hattivatteja ja paikattua reiän. Niistä tulikin ihan söpöjä, jos massaa (ja aikaa) olisi ollut enemmän olisin tehnyt koko reunan täyteen pikkuisia hattivatteja.
Niin hieno mörkö!!
VastaaPoista